fbpx

Brian Mikkelsen

DEBATMØDE

“Corona-krisen har ramt dansk erhvervsliv som en mukkert i ansigtet. Men Corona er ikke den eneste krise, som Danmark står overfor. Pandemi og recession, en presset velfærd, globalisering, digitalisering og klimakrise er gigantiske og omsiggribende forandringer, der kan vende op og ned på verdensordenen – og også på vilkårene for det danske samfund, som vi kender det.

Der er mange holdninger til, hvordan vi skal løse udfordringerne. Men der sker kun noget, hvis vi handler. Dansk Erhverv har en vision om, at Danmark skal være det bedste land at drive virksomhed i. Får virksomhederne de rette rammer, så kan vi indfri potentialet, gøre forhindringer til forretninger og sikre velstanden og velfærden Danmark.”

– Brian Mikkelsen

Åbent debatmøde, arrangeret af Erhvervsforum Roskilde i samarbejde med Roskilde Oplysningsforbund henvendt til erhvervslivet i Roskilde

Brian Arthur Mikkelsen

Direktør i Dansk Erhverv og tidligere medlem af Folketinget, hvor han repræsentererede Det Konservative Folkeparti. Han er tidligere kultur-, justits-, økonomi-, og erhvervsminister. Brian Mikkelsen var også formand for den konservative folketingsgruppe. Han sad i Folketinget 1994-2018.

forplejning

Der serveres kaffe, te, vand på flasker og kage ved ankomst fra 15.30.

TID OG STED

Debatmødet vil blive afholdt i Guldaldersalen på Hotel Prindsen i Roskilde.

Tirsdag d. 24. november 2020

Foredraget og debatten varer
fra 16.00 til ca. 17.00.
Dørene åbner kl. 15:30.
 

COVID-19

Der udleveres mundbind ved indgang

Vi beder alle gæster bære mundbind når I bevæger jer rundt. Når I sidder på jeres plads kan mundbindet tages af.

Der vil ikke blive netværket efter oplægget.

Antal deltagere, siddende med afstand: max 70, først til mølle.

ØNSKER DU AT BOOKE ET LOKALE ELLER HAR DU SPØRGSMÅL?

Læs mere om Prindsens privatlivspolitik her.